Stressfractuur??

Laat hier weten welke blessure je hebt en/of geef anderen advies bij blessures
Plaats reactie
vickyds
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 jan 2016 12:38

Stressfractuur??

Bericht door vickyds » 26 jan 2016 12:50

Hallo iedereen,

Na een jaar sukkelen met pijn aan mijn heup en ik een beetje ten einde raad, vandaar mij post op dit forum.

Ik heb telkens als ik gaan lopen ben, pijn aan mijn heup. Niet het gewricht, maar meer achter het bot. Tijdens het lopen heb ik weinig tot geen last, maar het is telkens nadien dat de pijn begint op te spelen, ook de dagen erna.

Ik heb sinds februari 2015 3 echografieën ondergaan, 2 specialisten bezocht, 2 infiltraties gehad (die wel een paar weken hielpen), 1 MRI scan, 12 kinésessies, enz... Niets brengt beterschap, ook geen enkel radiologisch onderzoek toont een probleem aan. Ik moet wel toegeven dat ik gewoon ben blijven lopen, aangezien ik geen last heb tijdens het lopen. Weliswaar heel weinig, 2 x 5 km per week ofzo. En heb wel eens 2 maanden gerust, maar toen ik herbegon was de pijn direct terug.

Gisteren ben ik dan maar eens bij een gekende en befaamde Osteopaat langsgeweest, maar die stuurde mij direct naar huis. Hij kan mij niet helpen want nergens is er een spier gespannen, mijn rug is ok, mijn heupen soepel, hij heeft geen idee wat het kan zijn. Wel raadde hij mij een botscan aan als laatste redmiddel, en dan sprak hij dus van een stressfractuur. Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Kan het zijn dat ik geen pijn ervaar tijdens het lopen daarvan? Mij lijkt het wel een mogelijkheid als ik het zo google, ik vind het zelfs heel sterk dat geen enkele arts mij daar ooit heeft op gewezen.

Gezien ik daar al een jaar mee loop, dan zal ik wel een aantal maanden moeten rusten veronderstel ik voor ik daar vanaf ben?

Vreselijk frustrerend!! bedankt alvast voor jullie meningen hierover!

groetjes,
Vicky

Gebruikersavatar
Runner
Berichten: 234
Lid geworden op: 16 mar 2013 09:53

Re: Stressfractuur??

Bericht door Runner » 16 feb 2016 12:53

Hallo Vickyds ik heb ook even gekeken op Google en het zou maar zo kunnen dat het een stressfactuur is. Ik ben geen specialist maar ik heb ook eens een vriend gehad met klachten die moeilijk te achterhalen waren en uiteindelijk lag de oorzaak waarschijnlijk in een beknelde zenuw en met een chiropractor werd zijn rug los gemaakt en verdween na een aantal weken ook de pijn tijdens het sporten.

Plaats reactie