Startbewijs Dam tot Damloop 2016 + Gratis training!

Zoek je een startbewijs of heb je een startbewijs over? Neem dan hier een kijkje
Plaats reactie
Erik
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 apr 2016 21:12

Startbewijs Dam tot Damloop 2016 + Gratis training!

Bericht door Erik » 14 apr 2016 21:41

Achter het net gevist bij de reguliere verkoop? Geen nood, wij hebben nog startbewijzen!

Ook dit jaar loopt Niños de Guatemala (NDG) weer mee met het sportevenement van het jaar: de Dam tot Damloop! Onder het motto ‘On(der)wijs hard vooruit’ trekken we onze hardloopschoenen uit de kast en gaan de sportieve uitdaging aan. Niet alleen omdat rennen leuk is, maar ook om geld in te zamelen voor het bieden van kwalitatief onderwijs aan kinderen in Guatemala.

Jij kan via NDG nog steeds deelnemen aan dit mooie evenement en meelopen met het ‘Niños de Guatemala Goede Doelen team!

Inschrijven is bij ons nog steeds mogelijk voor de volgende onderdelen:

Dam tot Damloop 10 EM
Early bird: €35,-
Vanaf 16 mei: €50,-

Damloop by Night 5 EM
Early birds: €30,-
Vanaf 16 mei: €45,-

Wil jij gegarandeerd meelopen met dit mooie evenement én onze Niños helpen? Schrijf je dan via onderstaande URL in voor één van de onderdelen.
http://ninosdeguatemala.us8.list-manage ... 13c4919025

Welke Niños de Guatemala experience kun jij verwachten als jij met ons meeloopt?
- gegarandeerd een startnummer voor de Dam tot Damloop 2016
- kickoff event in juni. Tijdens dit event nemen we jou mee in het NDG -gevoel en bieden we tips & trics in de aanloop - naar jouw hardloopevent.[/list]
- gratis hardlooptrainingen en bootcamp lessen
- een gaaf hardloopshirt van een vooraanstaande sportmerk
- een feestje in onze eigen NDG - UvA feesttent, direct na de run op 18 september. Hier wordt je voorzien van wat krachtvoer en is voldoende drank aanwezig om weer op krachten te komen!
- heel veel gezelligheid en een sterk teamgevoel!

In ruil hiervoor verwachten we van jou dat jij familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s bereid weet te vinden jouw te sponsoren voor je sportieve prestatie. We streven naar een sponsorbedrag van €300,- per loper, maar gaan ervan uit dat jij minimaal €100,- ophaalt. Voor elke €100,- zorg jij er voor dat een kind in Guatemala ongeveer 3 maanden lang toegang krijgt tot kwalitatief onderwijs. Waarmee jij dus de bouwstenen kan leggen voor een mooie toekomst voor dit kind!
Natuurlijk verwachten wij daarnaast dat jij met ontzettend veel enthousiasme deelneemt aan het event en als ambassadeur van NDG optreedt in jouw netwerk.

Wil jij gegarandeerd meelopen met dit mooie evenement én onze Niños helpen? Schrijf je dan hier in voor één van de onderdelen.

Ken je nog andere sportievelingen die graag mee willen doen of heb je nog vragen? Mail dan even naar: damtotdam@ninosdeguatemala.org

Afbeelding

Plaats reactie